Idiso Checker – Цените на конкуренцията на един клик разстояние

Когато не разполагаме с нужните инструменти, някои задачи са доста по-трудни и ни отнемат повече време от колкото би трябвало. Такъв е и случаят с контролирането на цените на преките конкурети на хотела за да видим дали сме в линия с цените и не сме извън пазара. Обикновенно правим това сравнение ръчно, като избираме определени дати и търсим цените на кокурентите ни в интернет, един по един и канал по канал. Тази система работи, но разбрасе може да отнеме преаклено много време, което бихме могли да отделим на вземането на решения например.

Idiso Checker е един Ревеню Мениджмънт Интрумент, който ни позволява да правим две неща:

Първо – позволява ни да засичаме моментите в които нямаме паритет на цените, бързо и лесно. Стига само да влезем в контролния панел на инструмента и веднага можем да видим дали потдържаме еднакви цени във всички канали за онлайн дистрибуция; и ако не, Idiso Checker ни показва кога се получава диспаритета.

Idiso Checker - конторл на паритета на цените и контрол на цените на конкуренцията само на един клик

Второ, и може би по-важното е, че с помощта на Idiso Checker получаваме информация за това къде се намираме спрямо директните ни конкуренти (или нашият CompSet) по отнешение на цената в определените дати на търсене. Това ни позволява да видим дали продаваме по-евтино например. Така можем да качим цената, защото ако продължим да сме по-евтини, има опастност от ненужна загуба на приходи.

Idiso Price and Parity Checker - паритет на цените и контрол на цените на конкурентите

Използването на този Ревеню Мениджмънт Инструмент е мнго лесно и интуитивно и спестява много време на ревеню мениджъра или на директора на хотела. С негова помощ можем да придобием един глобален образ на ситуацията и да вземем най-правилните решение за ценовата стратегия на хотела.

Ако иамте желание да получите повече информация за продукта, не се колебайте да ми пишете 🙂

Стоян Коев

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s